Vištienos kepenėlių salotos su medumi

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Vištienos kepenėlių salotos su medumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g vištienos kepenėlių
įvairių salotų
nedidelė kekė vynuogių
krapų
kario prieskonio, druskos, pipirų, aliejaus
1 citrinos, 1 arb. šaukšt. dirbtinio medaus
česnako skiltelės, vynuogių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles pabarstome prieskoniais, iškepame. Į lėkštę sudedame suplėšytas salotas,apšlakstome citrinų sultimis, sudedame vynuoges be kauliukų, keptas kepenėles ir apšlakstome padažu. Padažui medų sumaišome su actu ir susmulkintu česnaku. Salotas rekomenduojama valgyti su paskrudinta balta duona.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital