Vištienos ir migdolų užtepėlė

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vištienos ir migdolų užtepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų vištienos (kepta)
100 gramų grietinės
50 gramų migdolų
1 vienetas obuolių
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Migdolus susmulkinti trintuvu iki smulkių kruopelyčių.
2.
Obuolį nulupti ir sutarkuoti.
3.
Vištieną ir krapus sudėti į trintuvo indą ir susmulkinti.
4.
Sumaišyti vištieną, migdolus, obuolį ir krapus, pasūdyti ir įdėti grietinę.
5.
Patiekti su skrebučiais. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital