Vištienos iešmeliai su apelsinais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos iešmeliai su apelsinais
Autorius apie receptą: Labai skanu. Visada ir visą vištą kepu su apelsinu viduje. Skonis nuostabus! Labai skanu. Visada ir visą vištą kepu su apelsinu viduje. Skonis nuostabus! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų vištienos filė
1 vienetas apelsinų
1 šlakelis citrinų sulčių
šiek tiek prieskonių mėsai (mišinys su rozmarinu ir čiobreliais)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nenuluptą apelsiną supjaustyti riekelėmis ir kiekvieną riekelę perpjauti į 4 - 5 trikampius.
2.
Vištienos filė supjaustyt juostelėmis, apibarstyti mėgstamais prieskonias, užpilti šlakelį aliejaus ir įspausti truputį citrinos sulčių. Išmaišyti, kad visa mėsa pasidengtų ir palikti pasimarinuoti bent pusvalandžiui.
3.
Prieš kepant, pabarstyti druska, jeigu prieskoniai be druskos, ir verti mėsą ant medinio iešmelio tokia tvarka: filė, apelsinas, filė, apelsinas.
4.
Kepti ant grilio arba orkaitėje ant grotelių.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital