Traški vištiena su medaus padažu

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Traški vištiena su medaus padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištienos filė
3 vienetai kiaušinių baltymų
0.5 vieneto paprikos
0.5 vieneto citrinų
5 skiltelės česnako
3 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai krakmolo
šiek tiek prieskonių paukštienai
šiek tiek druskos
šiek tiek baziliko
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti juostelėm. Ją apibarstyti keliais šaukšteliais vištienos prieskonių, druska pagal skonį. Gerai apvolioti. Tada apibarstyti sukapoto česnako skiltelėmis. Vėl gerai paminkyti. Kas mėgsta aštriau, gali įdėti daugiau pipirų ar net čili. Palikti šiek tiek pasimarinuoti.
2.
Tada ant labai silpnos liepsnos ištirpinti medų, įpilti kelis šaukštus sojos padažo. Po to užpilti citrinos sulčių (pusę citrinos). Galima ir apelsinų ar ananasų sulčių. Palikti šaldytuve mažiausiai valandai.
3.
Didesniame inde gerai išplakti kiaušinio baltymus. Į indą sudėti marinuotą vištieną. Gerai apvolioti. Tada į politileninį maišelį įberti krakmolo. Vištieną dėti į tą maišelį ir gerai papurtyti, kad vištiena apsivoliotų krakmolu – tai suteiks jai traškesio. Sudėti vištieną į labai gerai įkaitintą aliejų. Kepti tol, kol ji gelsvai apskrus. Tuomet išmaišyti su medaus padažu.
4.
Atskirai pakepinti papriką, įmaišyti į vištieną. Užberti baziliko ir patiekti su ryžiais.
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital