Vištienos Enchiladas su Mole padažu

AUTORIUS:
Čiop Čiop kulinarijos kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Vištienos Enchiladas su Mole padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 kukurūzų paplotėliai
3 valg. šaukštai aliejaus
0.5 kg vištienos krūtinėlės be odos ir kaulų
1 raudonasis svogūnas
1 ½ puodelio Mole padažo (arba kito jūsų mėgstamo padažo)
Kapoti kalendros lapeliai, kapoti laiškiniai svogūnai ir grietinė (papuošimui)
1 puodelis puskiečio sūrio „Jack“ (arba kito fermentinio sūrio)
Druskos ir pipirų

 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištos krūtinėlę išvirk su daržovėmis pvz., morkomis, svogūnais ir prieskoniais pvz., keliais grūdeliais pipirų, gvazdikėliais, lauro lapeliais. Išvirusią ir atvėsusią krūtinėlę smulkiai suplėšyk. Iš šaldytuvo išimtus paplotėlius trumpam panardink į verdantį aliejų. Atsargiai, tik neapsitaškyk karštu aliejumi. Paplotėlius padenk "Mole" padažu, dėk porą šaukštų vištienos ir sulenk. Kepimo indo dugną padenk 1 samčiu "Mole" padažo. Dėk sulenktus paplotėlius ir juos apibarstyk likusiu padažu bei tarkuotu sūriu. Kepk  apie 15 minučių 160 laipsnių temperatūroje (kol išsilydis sūris). Papuošimui tinka kalendra, laiškiniai česnakai ir grietinė. Patiek su meksikietiškais ryžiais arba pupelėmis. Nebijok eksperimentuoti. Juk į Enchiladas gali dėti įvairių daržovių ar sūrio. Nebijok išbandyti kitokią mėsą, pvz., kapotą jautieną.  Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
AUTORIUS: Čiop Čiop kulinarijos kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital