Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės su bulvėmis ir daržovių padažu

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės su bulvėmis ir daržovių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Vištų blauzdelių pagal skonį
Šiek tiek majonezo blauzdelėms aptepti
Bulvių pagal skonį
Padažui:
200 ml pieno
3 šaukštai kvietinių miltų
1 moka
100 gramų cikinijos
4 pievagrybiai
1 šaukštas sviesto
1 skiltelė česnako
Druska
Kario prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos blauzdeles aptepame majonezu bei prieskoniais ir pašauname į iki 200 laipsnių įkaitintą į orkaitę bei kepame tol, kol apskrus ir iškeps. Tada apkepiname pjaustytas bulves karštame aliejuje. Pasiruošiame padažą: šiaudeliais supjaustome morką ir cukiniją, pievagrybius. Tada įkaitiname keptuvę su trupučiu aliejaus, į ją dedame morkas su smulkintu česnakėliu, dedame cukiniją bei pievagrybius ir viską šiek tiek apkepame. Įdedame kario, druskos. Tada pilame stiklinę pieno, kuriame prieš tai gerai išmaišome tris šaukštus miltų, įdedame šaukštą sviesto. Troškiname tol, kol padažas sutirštės. Į lėkštę dedame vištos blauzdeles, bulvytes ir užpilame padažiuku, skanaus!
AUTORIUS: Giedrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital