Vištienos apkepas su obuoliais

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Vištienos apkepas su obuoliais
Vištienos apkepas su obuoliais
Vištienos apkepas su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g vištienos file;
2 svogūnai;
3 skiltelės česnako;
2 rūgštoki obuoliai;
1 morka;
50 g fermentinio sūrio;
3 šaukštai majonezo;
pipirų ir druskos – pagal skonį;
aitriųjų miltelių – pagal skonį.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į indą su dangčiu dedame mažais gabaliukais pjaustytą vištienos file ir apibarstyti prieskoniais. Tuomet iš eilės sluoksniuojame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai pjaustytus česnakus, tarkuotą obuolį, tarkuotą morką, tarkuotą sūrį ir viršų aptepti majonezu. Uždengti dangčiu ir kepti apie 40 minučių 180 0C orkaitėje. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital