Vištiena vyno padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištiena vyno padaže
Vištiena vyno padaže
Vištiena vyno padaže
Autorius apie receptą: Vištiena tiesiog tirpsta burnoje. Būtinai, būtinai išbandykite! Vištiena tiesiog tirpsta burnoje. Būtinai, būtinai išbandykite! Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištienos filė
2 vienetai svogūnų
100 mililitrų balto vyno
100 mililitrų vištienos sultinio
50 gramų sviesto
1 pundelis svogūnų laiškų
1 šlakelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustome į tris dalis, ištriname druska ir pipirais. Leidžiame pasimarinuoti 30 minučių. Gerai įkaitiname keptuvėje aliejų ir apkepiname vištienos gabaliukus iki auksinės spalvos. Išimame iš keptuvės ir padedame šiltai.
2.
Į tą pačią keptuvę, kur kepinome vištieną, beriame smulkintus svogūnus ir apkepiname. Kai svogūnai apkeps, pilame vyną ir kaitiname, kol vynas beveik visas nugaruos. Pilame sultinį ir kaitiname, kol pusė jo nugaruos. Spaudžiame citrinos sultis, beriame prieskonius. Ugnį sumažiname iki minimalios ir dedame sviestą ir vis maišome, kol ištirps ir padažas sutirštės.
3.
Sudedame į padažą vištieną, gerai apvoliojame padažu, beriame žalumynus, išmaišome ir...valgome.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital