Vištiena, troškinta su morkomis

AUTORIUS:
Kristė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Vištiena, troškinta su morkomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Morkos
Vištienos kumpeliai
Druska
5 pipirų mišinys
Karis
Saldžiosios paprikos milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos kumpelius bent porą valandų pamarinuoti su prieskoniais. Sutarkuoti morkas (jei mėgstate troškintas morkas, jų nepagailėkite) ir dėti į kepimo indą. Kepimui rinkitės arba didelę skardą arba mažus kepimo indelius ir tuomet dėkite porcijomis. Morkas šiek tiek paprieskoniuoti tais pačiais prieskoniais, ant jų dėti kumpelius, įpilti truputį vandens, uždengti folija ir kepti apie 40 min. Tuomet atidengti ir keletą minučių paskrudinti. Atidengus galima įpilti grietinėlės arba įdėti truputį grietinės. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Kristė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital