Vištiena su žirneliais, imbieru ir anakardžio riešutais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Vištiena su žirneliais, imbieru ir anakardžio riešutais
Vištiena su žirneliais, imbieru ir anakardžio riešutais
Vištiena su žirneliais, imbieru ir anakardžio riešutais
Vištiena su žirneliais, imbieru ir anakardžio riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vištienos krūtinėlės
3  svogūnų, jaunų
2 skiltelių česnako
1 gabalėlio imbiero ( 4 cm)
0,5 raudonos paprikos
80 g  žirnelių, šviežių ar šaldytų
50 g anakardžio riešutų
2 v. š. sojos padažo
1,5 v. š. aliejaus (saulėgrąžų ar alyvuogių)
2 a. š.  sezamo aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Aliejų  įkaitinkite keptuvėje, sudėkite susmulkintus česnakus, imbierą bei supjaustytus svogūnus. Viską kepkite keletą minučių, nuolat maišant.

Tada sudėkite pjaustytą vištieną (prieš tai pamarinuotą su trupučiu sojų padažo bent valandą) ir paskrudinkite. Sudėkite pjaustytą papriką bei, maišant, dar pakepinkite keletą minučių.

Sudėkite žirnelius bei riešutus ir kepkite dar kelias minutes, nuolat maišant.
Baigiant kepti, pilkite sojų padažo ir suberkite sezamo sėklas.

Skanaus.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital