Vištiena su rabarbarais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Vištiena su rabarbarais
Autorius apie receptą: Patiekalas Jus nustebins savo skoniu, galima naudoti šaldytus rabarbarus. Pagaminsite greit ir galite vaišinti svečius! Patiekalas Jus nustebins savo skoniu, galima naudoti šaldytus rabarbarus. Pagaminsite greit ir galite vaišinti svečius! Neringa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos filė
3 vienetai rabarbarų
4 skiltelės česnako
2 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio malto kumino
0.5 šaukštelio maltos raudonosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supjaustome gabalėliais. Česnaką susmulkiname ir sumaišome su vištienos gabalėliais bei kuminu, citrinų sultimis, paprika. Padedame šaltai marinuotis keletą valandų, geriausiai nakčiai.
2.
Pamarinuotus gabalėlius dedame į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepame, kol šiek tiek apkeps, sudedame supjaustytus rabarbarus, įplame sojos padažo, medaus, pagardiname prieskoniais ir patroškiname keletą minučių. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kamilė
2017-02-06 10:41
Oho įdomiai kaip! ATSAKYTI
Rūta
2017-02-06 09:31
Skaniai ir originaliai atrodo, išbandysim. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital