Vištiena su rabarbarais
AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Vištiena su rabarbarais
Autorius apie receptą: Patiekalas Jus nustebins savo skoniu, galima naudoti šaldytus rabarbarus. Pagaminsite greit ir galite vaišinti svečius! Patiekalas Jus nustebins savo skoniu, galima naudoti šaldytus rabarbarus. Pagaminsite greit ir galite vaišinti svečius! Neringa
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos filė
3 vienetai rabarbarų
4 skiltelės česnako
2 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio malto kumino
0.5 šaukštelio maltos raudonosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supjaustome gabalėliais. Česnaką susmulkiname ir sumaišome su vištienos gabalėliais bei kuminu, citrinų sultimis, paprika. Padedame šaltai marinuotis keletą valandų, geriausiai nakčiai.
2.
Pamarinuotus gabalėlius dedame į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepame, kol šiek tiek apkeps, sudedame supjaustytus rabarbarus, įplame sojos padažo, medaus, pagardiname prieskoniais ir patroškiname keletą minučių. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kamilė
2017-02-06 10:41
Oho įdomiai kaip! ATSAKYTI
Rūta
2017-02-06 09:31
Skaniai ir originaliai atrodo, išbandysim. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
lamaistas.lt rekomenduoja
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis