Vištiena su rabarbarais
AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Vištiena su rabarbarais
Autorius apie receptą: Patiekalas Jus nustebins savo skoniu, galima naudoti šaldytus rabarbarus. Pagaminsite greit ir galite vaišinti svečius! Neringa
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos filė
3 vienetai rabarbarų
4 skiltelės česnako
2 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio malto kumino
0.5 šaukštelio maltos raudonosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supjaustome gabalėliais. Česnaką susmulkiname ir sumaišome su vištienos gabalėliais bei kuminu, citrinų sultimis, paprika. Padedame šaltai marinuotis keletą valandų, geriausiai nakčiai.
2.
Pamarinuotus gabalėlius dedame į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepame, kol šiek tiek apkeps, sudedame supjaustytus rabarbarus, įplame sojos padažo, medaus, pagardiname prieskoniais ir patroškiname keletą minučių. Skanaus!
Skaityti komentarus
Komentarai (2)
Kamilė
2017-02-06 10:41
Oho įdomiai kaip! ATSAKYTI
Rūta
2017-02-06 09:31
Skaniai ir originaliai atrodo, išbandysim. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis