Vištiena su kava

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Vištiena su kava
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 v. š. citrinos sulčių
3 v. š. alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelio druskos
1 žiupsnelio pipirų, grūstų
100 ml stiprios kavos
500 g viščiukų mažosios filė
2 skiltelių česnako
2 v. š. petražolių, smulkintų
3 v. š . cukranendrių cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Supjaustyti vištieną nedideliais gabalais.

Sumaišyti alyvuogių aliejų, susmulkintas česnako skilteles, petražolių lapus, kavą, cukranendrių cukrų ir citrinos sultis.

Užpilti marinatą ant vištienos, pamaišyti ir laikyti šaldytuve ne trumpiau 5 valandų arba per naktį.

Nusausinti vištienos gabaliukus popierinėmis servetėlėmis. Dėti vištienos gabaliukus į įkaitintą aliejų ir kepti, kol pagels. Pabarstyti druska ir pipirais.

Valgyti su šparaginėmis pupelėmis, keptomis morkomis ir virtais ryžiais.  

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aliona
2017-02-09 18:05
Super gavosi. Niekad nebandziau su kava marinuoti, nu bet labai vistienai pritinka ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital