Vištiena su imbieru, paprika ir anakardžio riešutais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Vištiena su imbieru, paprika ir anakardžio riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


2 galvutės svogūno
1-2 skiltelės česnako
gabalėlis (apie 4 cm.) šviežio imbiero
vištienos krūtinėlės filė
1 raudona paprika
50 g. anakardžio riešutų
2 v. š.  sojos padažo
1 v. š.  alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Ant įkaitintos keptuvės su truputėliu aliejaus pakepinti smulkiai pjaustytus svogūnus, česnaką ir imbierą, kepti keletą minučių pastoviai maišant. Vėliau sudėti vištienos filę,  supjaustytą gabalėliais, maišant kepti apie 5-7 min., tada sudėti papriką supjaustytą juostelėmis ir riešutus. Kada paprika apkeps supilti sojos padažą, alyvuogių aliejų, viską gerai išmaišyti. Vištieną patiekti su ryžiais. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Bandana
2011-09-21 12:02
Kai kuriems emigrantams jau gydytis reik pradėt... net receptų puslapyje sugeba tą savo Angliją įpaišyt. ATSAKYTI
panele roze
2011-07-07 11:06
Anglijoje gyvenant galima tokius patiekalus gaminti kad ir kiekviena diena.Cionai ne Lietuva,kur reikia taupyti kiekviena centa.Mum svente-cepelinu vakaras-))) ATSAKYTI
Inita
2010-10-28 12:15
Pasidaryti sau svente ir jaukia vakarienes aplinka, niekur neskubant megautis siuo patiekalu dviese, kas gali buti maloniau. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital