Vištiena su grybų padažu

AUTORIUS:
Zita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Vištiena su grybų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg
vištienos
1,5 arbatinio šaukštelio druskos
0,5 arbatinio šaukštlelio pipirų
2 šaukštai sviesto
Padažui:
250 g pievagrybių
2 valgomi šaukštai sviesto
3 svogūnai
2 valgomi šaukštai miltų
125 ml pomidorų sulčių
125 ml vištienos sultinio
125 ml sauso baltojo vyno
125 ml grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiuką padaliname į 8 dalis, apibarstome druska, pipirais ir aptepame sviestu. Paruoštą vištieną sudedame į kepimo indą ir kepame vidurinėje orkaitės lentynoje. Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir 2 minutes pakepinti svieste dažnai pamaišant. Pasūdyti ir nuvarvinti sietelyje. Svogūnus nulupti ir pakepti, kol suminkštės. Miltus sumaišyti su riebalais, supilti pomidorų sultis, sultinį ir baltąjį vyną. Viską išmaišyti ir užvirinti. Po to supilti su grietine sumaišytus riebalus, kuriuose kepė pievagrybiai. Viską dar 10 minučių pavirti. Iškeptą viščiuką laikyti šiltame puode arba kepimo inde. Sultis, išsiskyrusias kepant mėsą, sumaišyti su padažu ir grybais. Pagardinti prieskoniais, užvirinti ir užpilti ant mėsos.
AUTORIUS: Zita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
V.M
2021-08-01 15:31
Šūdas ne padažas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital