Vištiena meduje

AUTORIUS:
Norinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Vištiena meduje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 vištų blauzdelės
1 česnakas
Druska
Vištienos prieskonių
200 gr majonezo
3 šaukštai medaus
1 šaukštelis juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pipirus, prieskonius, druską ir česnakus sugrūsti ir sumaišyti (jei česnakus spausit su spaustuku jie bus aštresnio skonio). Prieskonių mišiniu gausiai ištrinti vištieną ir pašauti į orkaitę. Keptuvėje ištirpinkit medų, tada į jį suverskit majonezą ir išmaišykit. Kai višta šiek tiek apkeps, ją ištraukite ir aptepkite padažu. Pašaukite į orkaitę ir po kiek laiko vėl pakartokit procedūrą. Taip darykit 3 - 4 kartus, kol višta iškeps ir apsitrauks traškia, kvapnia plutele. Prie šio patiekalo ypač tinka koncervuoti kopūstai ir orkaitėje keptos bulvės. Jas kepant taip pat galima apipilti padažu. Skanaus
AUTORIUS: Norinta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
inga
2012-05-30 15:07
kepiau pagal šį receptą visą vištą-laaabai skanu tikrai, o ypač su orkaitėje keptom bulvėm.Net vyrui patiko, kuris nemėgsta sladžių ar saldžiarūgsčių patieklaų pvz kinuose :) o čia kažkaip net nesijautė to sladumo, gal dėl majonezo.liuks žodžiu ir kaip paprasta! ATSAKYTI
Agne
2010-08-18 09:31
niam, labai skaniai atrodo! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital