Vištiena kiniškai

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vištiena kiniškai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 šaukštai pomidorų padažo (DAUMANTŲ)
2 šaukštai acto
2 šaukštai sojos padažo
100 gramų kukurūzų krakmolo
3 šaukštai vandens
1 šaukštas medaus
2 šaukšteliai cukraus
0.5 šaukštelio imbiero (maltas)
300 gramų vištienos (file)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną supjaustome kubeliais arba juostelėmis, užpilame šaukštą sojos padažo, šaukštą acto, skystą medų, imbierą, gerai išmaišome ir paliekame bent valandą pasimarinuoti.
Į paprastą celofaninį maišelį suberiame pusę krakmolo, sudedame vištienos gabaliukus, suimame maišelį už abiejų galų ir pakratome, kol visi gabaliukai tolygiai apsivolios krakmolu. Galima gabaliukus tiesiog apvolioti lėkštėje, bet maišelyje daug patogiau ir greičiau - nereikia po vieną mirkyti į krakmolą. Apkepiname vištieną aliejuje, gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
2.
Padažas. Vandenyje išmaišome likusį krakmolą, kad neliktų sulipusių gabaliukų. Supilame visus likusius ingredientus - soją, actą, cukrų. Pilame į kitą keptuvę ir maišydami kaitiname, kol pradės virti. Tada užpilti ant vištienos ir nuolat maišant dar šiek tiek pakaitinti ant nedidelės ugnies, kol padažas tolygiai aplips vištienos gabaliukus.

Skanaus!
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital