Vištiena grietinėlėje

AUTORIUS:
Rūta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Vištiena grietinėlėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vištų krūtinėlės
1 šaukštas miltų
25 g sviesto
100 g špinatų
1 saujelė krapų
1 saujelė svogūnų laiškų
3-4 skiltelės česnako
200 g grietinėlės

Marinatui:
1 šaukštas medaus
1 šaukštas garstyčių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukšas acto
Paukštienos prieskonių - pagal skonį
Garnyrui:
1 prancūziškas batonas
50 g sviesto
1-2 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į keptuvę dedame jau išmarinuotą vištieną, supjaustytą smulkiais gabaliukais, ją apkepiname (~5 minutes). Kitoje keptuvėje dedame sviestą ir miltus, minutę pakepiname, tada sumetame žalumynus ir česnaką. Kepiname apie 4 minutes, tuomet sumetame ir vištieną, užpilame grietinėle ir patroškiname 7-8 minutes. Batoną pjauname per pusę, dedame ant jo pjaustyto česnako ir kieto sviesto, per visą ilgį. Dedame į orkaitę (180-200 laipsnių pagal Celsijų) ir kepame, kol apskrus. Skanaus!!
AUTORIUS: Rūta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital