1.
Pieną užvirinkite, nukelkite nuo ugnies. Šokoladą sulaužykite gabaliukais, sumeskite į karštą pieną ir palikite ištirpti. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska. Sviestą išsukite su cukrumi iki purios masės. Įplakite po vieną kiaušinį, tarpuose labai gerai išmaišant. Berkite pusę miltų, maišykite, pilkite pusę šokoladinio pieno, maišykite, suberkite likusius miltus ir supilkite likusį pieną, išmaišykite.
2.
Sviestu ištepkite tortinę formą, 24 cm skersmens. Dugną išklokite kepimo popieriumi. Pilkite pusę tešlos.
3.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 - 20 minučių. Mediniu dantų krapštuku patikrinkite ar iškepė. Traukite iš orkaitės, leiskite atvėsti 10 minučių, atidarykite formą, ištraukite biskvitą. Vėl paruoškite formą, supilkite likusią tešlą ir taip pat iškepkite.
4.
Kremui šokoladą sulaužykite gabaliukais, suberkite juos į didesnį dubenį. Kiaušinių trynius išsukte su cukrumi iki purios, šviesios masės. Pieną užvirinkite, pusę pilkite ant kiaušinių, gerai sumaišykite, supilkite viską į puodą su likusiu pienu. Dėkite vėl ant nestiprios ugnies, kaitinkite kol sutirštės ir ims lipti prie šaušto. karštą masę pilkite ant paruošto šokolado, išmaišykite, kad šokoladas gerai ištirptų. Palikite gerai atvėsti.
5.
Grietinėlę išplakite iki stangrumo, atsargiai įmaišykite į šokolado masę. Tortą formuokite jau inde kuriame serviruosite. Ant indo patepkite truputį paruošto kremo, taip biskvitas neslidinės. Dėkite vieną biskvitą, uždėkite tortinės žiedą, bet nesuverškite. Užtepkite pusę kremo, dėkite antrajį biskvitą, suveržkite formą, biskvitą spūstelėkite, kad gerai priliptų, sudrėbkite likusį kremą ir išlyginkite. Palikite stovėti per naktį.
6.
Peiliu apipjaukite kraštus, atidarykite formą, nuimkite. Dekoruokite šokoladiniais burbuliukais - aš saldainius papuošimui pirkau tiesiog parduotuvėje.