Virtų bulvių blyneliai su voveraičių padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Virtų bulvių blyneliai su voveraičių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
750 gramų bulvių (virtų su lupena)
200 gramų rūkyto kumpio
100 gramų miltų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Padažui:
400 gramų voveraičių
4 šaukštai grietinės
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves sutarkuoti burokine tarka, įmušti kiaušinį, sudėti miltus, pjaustytą kumpį, prieskonius ir viską išminkyti.
2.
Suformuoti kotletus ir kepti keptuvėje karštame aliejuje iš abiejų pusių.
3.
Voveraites trumpai apvirti, patroškinti su grietine, prieskoniais ir žalumynais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Gerdukas
2020-09-18 12:15
Virtas bulves tarkuoti?? ATSAKYTI
Indrė
2020-09-21 10:19
Virtas :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital