Virtos šparaginės pupelės

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Virtos šparaginės pupelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg šparaginių pupelių
5 šaukštai maltų džiūvėsėlių
3-5 skiltelės česnako
1 šaukštas sviesto
žalių petražolių
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles išvalyti ir išvirti pasūdytame bei šiek tiek pasaldintame vandenyje. Nupylus dalį vandens, sudėti į pupeles sutrintą česnaką, sviestą, sukapotas petražoles ir truputį paskrudintus maltus džiūvėsėlius. Pridengti indą, kratant puodą šiek tiek pašildyti. Patiekti tuoj pat paruošus su jaunomis bulvėmis arba bulvių kroketais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
powaras
2021-12-08 19:05
o kiek laiko virti nesvarbu? reikejo isisprausti i vieno sakinio recepta butu paprasciau. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital