Virtiniai su grybų įdaru

AUTORIUS:
liveta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Virtiniai su grybų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g miltų
400 g virtų grybų
Druska
1 svogūnas
1 kiaušinis
1 v. š. džiūvėsėlių
Pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, druskos ir vandens užminkykite pokietę tešlą, įmuškite kiaušinį ir dar kartą išminkykite. Grybus sumalkite mėsmale, suberkite į juos smulkiai sukapotą svogūną, šaukštą džiūvėsėlių, pasūdykite, pagardinkite pipirais. Tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, į jų vidurį dėkite grybų įdaro ir gerai užspauskite kraštelius. Virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai jie iškils į paviršių virkite apie 7 min.
AUTORIUS: liveta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
S.
2012-07-29 20:11
Naminiai virtukai tai gardu, primena vaikystę ir viešnagę pas tetą kai valgiau virtinius su tarkuotų bulvių-mėsos įdaru, buvo labai skanu! Teko valgyti virtinius su įvairiausiais įdarais bet labiausiai patinka tarkuotų bulvių įdaras ir bulvių įdaras - paprasti bet skanūs, aišku reikia į juos dėti spirgučių, svogunėlio, pipiriūko. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital