Virti varškėčiai
AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 109)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 109)
Virti varškėčiai
@ Shutterstock
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
8 šaukštai miltų
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę pertriname, įmušame kiaušinį, įberiame cukraus, druskos ir išmaišome. Beriame miltus, gerai išmaišome ir paminkome. Tešla turėtų nelipti prie rankų, o jeigu labai limpa - įdėkite dar truputį miltų, tik atsargiai - jų nepadauginkite, nes virtinukai bus kieti.
2.
Iš tešlos formuojame mažus rutulėlius, juos šiek tiek suplojame ir paspaudžiame šakute. Varškėtukus sudedame į verdantį vandenį. Verdame apie 7 minutes, kol rutuliukai iškyla į paviršių. Iškart išimame, kad neiširtų.
3.
Tiekiame su grietine ir druska, kas mėgsta sūriai, o kas saldžiai - su grietine ir uogiene.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Komentarai (5)
Renata
2016-06-15 09:02
Skanu ir greita
evelina
2016-04-26 21:57
skanumelis geras receptas
Jovita
2015-04-03 19:13
Va, dabar ir aš virsiu varškėtukų.
Oooo...tai valgysim su dukrytę. :)
lora
2011-04-01 09:27
niam niam kaip noriu varškėtukų
Linucka
2010-10-05 17:06
mano megstamiausi! vaikyste primena :)))
Ką dabar gaminame:
viskas
užgavėnių patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis