Virti bulvių piršteliai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 63)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 63)
Virti bulvių piršteliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 bulvių
1,5 stiklinės kvietinių miltų
1 kiaušinio
1 v. š. taukų
1 svogūno
Druskos
Muskato
50 g krakmolo
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės išverdamos, sugrūdamos, įberiama miltų, krakmolo, įmušamas kiaušinis, įdedama riebalų, pasūdoma ir suminkoma tešla. Tada daromi piršto storio voleliai, išverdami pasūdytame vandenyje, išgriebiami ir apkepinami riebaluose. Pirštelius galima virti ir įkaitintuose riebaluose, tačiau tuomet apvoliokite juos džiūvėsėliuose. Tiekiami su tirpintu sviestu ir pakepintais svogūnais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Helena
2017-02-14 12:30
Labai skanu su pievagrybių padažu! ATSAKYTI
gintariki
2009-11-16 14:46
mano vyrui labai patiko, kas is bulviu, tas jam patinka :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital