Virtas jautienos liežuvis

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Virtas jautienos liežuvis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
800 gramų jaučio liežuvio
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai prieskonių sriubai
Marinatui:
3 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
1 šaukštas druskos
1 šaukštas citrinos rūgšties
0.5 šaukštelio pipirų
1 žiupsnelis cukraus
Padažui:
0.5 stiklinės majonezo
0.5 stiklinės grietinės
3 šaukštai krienų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Liežuvis nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintų prieskonių mišiniu: pipirais, česnakais, sumaišytais su citrina, cukrumi, druska. Įtrintas liežuvis 12 valandų laikomas šaldytuve.
2.
Liežuvi virti apie 1,5 - 2 valandas su prieskoniais ir daržovėmis. Mediniu ar metaliniu iešmeliu patikrinti ar išvirė - turi lengvai slysti. Išvirusį liežuvį panardinti į šaltą vandenį ir tuojau pat jį nulupti. Kai atvės, galima ilgiau palaikyti šaldytuve iki visiško atšaldymo.
3.
Atšaldytą liežuvį supjaustyti griežinėliais. Užpilti krienų, grietinės ir majonezo padažu. Jei reikia įsidėkite druskos.
AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
mind
2016-01-30 15:30
super. vakar sumeistravau. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital