Virta įdaryta višta

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Virta įdaryta višta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 višta
2 morkos
Salierai, truputį
Petražolės, truputį
200 g veršienos
1 stiklinė pieno
3 riekės batono
1 kiaušinis
Juodieji pipirai, truputį
Druska, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta višta neskrodžiama, bet perpjaunama išilgai per nugarą ir mėsa peiliu atskiriama nuo kaulų (paliekami tik sparnelių ir šlaunelių kaulai) ir apverdama. Taip apdorota vištiena klojama ant stalo, išlyginama, pasūdoma ir pjūvio vietoje susiuvama, paliekant nedidelę angą. Veršiena, vištienos likučiai, piene išmirkytas batonas sumalami. Įmušamas kiaušinis, supilamas pienas, įberiama pipirų, pasūdoma ir išsukama iki purumo. Įdaras sukrečiamas į vištienos vidų ir užsiuvama. Tada višta užpilama šaltu pasūdytu vandeniu ir su prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais verdama apie 1,5 val. Išvirusi ataušinama sultinyje. Paskui išimama, supjaustoma griežinėliais ir sudedama į pusdubenį. Sultinys išpilstomas į mažas formeles, kad sustingtų. Sustingusiais drebučiais puošiama vištiena.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital