Vilniaus krapų sriuba

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Vilniaus krapų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g prieskoninių daržovių
1 šaukštas sviesto
2 kiaušiniai
3 šaukštai miltų
3 šaukštai smulkiai sukapotų krapų
1/2 stiklinės šviežios grietinėlės
druskos
2 l vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prieskonines daržoves nuvalyti ir užpilti šaltu vandeniu, išvirti nuovirą ir perkošti, daržoves panaudoti kitoms reikmėms. Iš miltų, kiaušinių ir trupučio vandens paruošti tešlą ir plona srovele pilti į verdantį nuovirą. Kai kukuliai išplauks, nukelti puodą nuo ugnies, įmesti sviestą ir krapus. Paskaninti grietine.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital