Vilkešeris su žolelėmis ir karamelizuotais svogūnais

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vilkešeris su žolelėmis ir karamelizuotais svogūnais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vilkešerių
Alyvuogių aliejaus
Gabalėlio sviesto
Druskos;
Baltųjų pipirų
0,5 citrinos
1 saujos petražolių, kalendros
2 svogūnų
1v. š. rudojo cukraus;
4 v. š. balzaminio acto (modenos)
1 cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Karamelizuokite svogūnus. Žiedais supjaustytus svogūnus sudėkite į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi ir kepkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol pagels ir suminkštės. Tuomet sudėkite cukrų, supilkite balzaminį actą ir ,maišydami, kepkite ant silpnos ugnies, kol actas sutirštės ir virs švelniai karameliniu. Išimkite svogūnus iš keptuvės.

Cukiniją supjaustykite riekelėmis ir apkepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais (apie 3 -4 minutes, kol švelniai pagels).

Apkeptą cukiniją sumaišykite su karamelizuotais svogūnais.

Išvalytą žuvį paskaninkite druska ir pipirais. Įdarykite žolelėmis ir citrinos riekelėmis. Užsekite mediniais pagaliukais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų su gabalėliu sviesto ir sudėkite žuvį. Kepkite iš abiejų pusių po 7 min. ant nedidelės unies, kol gražiai apskrus. Palaikykite  uždengus apie 5 min.

Patiekite su karamelizuotais svogūnais, cukinija.
 

AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital