Vieno kąsnio pyragėliai su mėsos įdaru

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Vieno kąsnio pyragėliai su mėsos įdaru
Vieno kąsnio pyragėliai su mėsos įdaru
Vieno kąsnio pyragėliai su mėsos įdaru
Vieno kąsnio pyragėliai su mėsos įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
100 g sviesto
250 g miltų
1 kiaušinis
100 g grietinės
Druskos

Įdarui:
250 g maltos kiaulienos
0,5 svogūno
pipirai ir druska
prieskoninių žolelių
1 kiaušinis patepimui
kmynai
1 puodelis juodos arbatos
aliejus arba sviestas skardai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Kmynus užmerkti juodoje arbatoje apie 1 valandą. Dubenyje sviestą sutarkuoti, pilti persijotus miltus, grietinę dėti, įmušti kiaušinį ir įberti šiek tiek druskos. Viską išminkyti ir palikti šaldytuve apie 2 valandas. Įdarui susmulkiname svogūną, dedame į mėsą, paskaniname prieskoniais ir viską gerai išmaišome. Atšaldytą mėsą iškočioti 4-5 mm storio, išspausti tešloje mažus apskritimus (aš naudoju stikliuką :) ). Vieną apskritimą aptepti mėsos įdaru ir ant viršaus užlipdyti kitą apskritimą, šiek tiek paspausti. Nuo kmynų nupilti arbatą. Skardą patepti aliejumi arba sviestu, sudėti pyragėlius, aptepti kiaušinio plakiniu ir apibarstyti išbrinkusiais kmynais. Kepti apie 20-25 minučių 180-200 0C orkaitėje. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital