Veršienos guliašas su raugintais kopūstais

AUTORIUS:
Toma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Veršienos guliašas su raugintais kopūstais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 v. š. sviesto
1 kg veršienos
2 svogūnai
1 a. š. smulkinto česnako
Druska
Pipirai
200 g konservuotų pomidorų
200 g grietinės
1 paprika
2 a. š. kmynų
300 g raugintų kopūstų
1 v. š. smulkintų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prikaistuvėje ištirpinti sviestą, sudėti gabaliukais pjaustytą mėsą. Sudėti smulkintus svogūnus, kopūstus, papriką ir česnaką. Pabarstyti pipirais, kmynais ir druska. Kepti 15 min. Supilti pomidorus, įpilti vandens, kad apsemtų mėsą. Virti kol mėsa suminkštėja. Baigus virti pabarstyti petražolių ir uždėti grietinės.
AUTORIUS: Toma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital