Veršiena "Duroc"

AUTORIUS:
Čiop Čiop kulinarijos kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Veršiena "Duroc"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg veršienos

80 g sviesto

80 g miltų
Druskos ir pipirų
 
Padažui:
 
250 g šampinjonų
40 g šalotinių svogūnų
20 g sviesto
400 ml rusvo veršienos sultinio
100 ml balto vyno
50 ml konjako
1 ryšelis peletrūno
1 ryšelis petražolių
 
Pomidorų fondiu reikės:
 
40 g šalotinių svogūnų
40 g sviesto
800 g pomidorų be odelės
4 skiltelės česnako
Druskos ir pipirų
Čiobrelio
Rozmarino
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Mėsą supjaustykite į 150 g gabalėlius. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir pipirais. Apibarstykite miltais. Pradėkite ruošti pomidorų fondiu: Svieste pakepinkite susmulkintus šalotinius svogūnus, sudėkite smulkintus konservuotus pomidorus, čiobrelį, rozmariną, česnaką, druską, pipirus. Troškinkite iki norimos tekstūros. Ištirpinkite sviestą keptuvėje, dėkite veršieną ir pakepinkite 6-7min. iš abiejų pusių. Kai apkepsite mėsą išimkite iš keptuvės. Pakepinkite supjaustytus pievagrybius, kol taps gelsvi. Sudėkite šalotinius svogūnus, įpilkite konjaką ir jį uždekite. Įpilkite balto vyno. Troškinkite 5 min., kol skysčio sumažės. Įpilkite sultinio ir dar kelias minutes patroškinkite, kad padažas sutirštėtų. Įdėkite kelis kubelius šalto sviesto. Mėsą pabaikite kepti orkaitėje iki norimo iškepimo. Patiekite karštose lėkštėse, užpilkite grybų padažų, šalia įdėkite pomidorų ir apibarstykite kapotom petražolėm ir peletrūnu.   Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
AUTORIUS: Čiop Čiop kulinarijos kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital