Vėrinukai su fetos sūriu
AUTORIUS:
Vilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Vėrinukai su fetos sūriu
INGREDIENTAI:
150g fetos
8 griežinėliai karštai rūkytos kiaulienos nugarinės
4 porų stiebai
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Agurkas
2 šaukštai liesos grietinės
kelios raudonėlių šakelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų porų baltąją dalį - maždaug 2 cm ilgio gabalėliais. Fetos kubelius susukite į mėsos griežinėlius ir pakaitomis su porų gabalėliais suverkite ant medinių iešmelių. Iš visų pusių (kol apskrus mėsos griežinėliai) apkepkite karštuose riebaluose. Išgriebusi papuoškite raudonėlių šakelėmis. Tiekite su šiaudeliais pjaustytais šviežiais agurkais, pagardintais maltais juodaisiais pipirais, druska ir grietine.
AUTORIUS: Vilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis