Velykinis desertas

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Velykinis desertas
Velykinis desertas
Velykinis desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
150 gramų miltų
120 gramų sviesto
4 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
120 gramų cukraus
1 žiupsnelis druskos
450 gramų maskarponės sūrio
100 gramų jogurto
50 gramų cukraus pudros
5 vienetai braškių
1 vienetas balto šokolado
1 vienetas juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirma kepame biskvitą:
Kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
2.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
3.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25 - 30 minučių.
4.
Kol kepa biskvitas, ruošiame sūrio kremą:
Maskarponės sūrį suplakame su cukrumi ir jogurtu.
5.
Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
6.
Sustingusį tortą apliejame glajumi.
Glajų pasigaminame iš ištirpdyto balto šokolado su trupučiu sviesto, galima įpilti maistinių dažų.
7.
Iš juodo šokolado pasigaminame raštus:
Ištirpiname juoda šokoladą ir ant kepimo popieriaus išliejame norima raštą.
8.
Sustingusį šokoladinį raštą uždedame ant torto.
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital