Kokosų drožles sugrūskite.
Sviestą ištirpinkite ir ištrinkite su cukrumi. Lengvai išplakite ir supilkite kiaušinius. Plakite tešlą šluotele iki kremo tirštumo.
Po truputį suberkite su kepimo milteliais nusijotus miltus, kokosų trupinius, supilkite pieną. Užminkykite minkštą tešlą.
Vyšnias nuplaukite karštu vandeniu, nusausinkite, keletą uogų palikite puošti, kitas suberkite į tešlą ir gerai išmaišykite.
Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Keksų formeles ištepkite sviestu, sudėkite į jas tešlą. Šaukite į orkaitę ir kepkite 25 minutes. Kai iškeps, išimkite iš orkaitės, ataušinkite.
Džemą pašildykite. Keksus išimkite iš formelių, viršų ištepkite karštu džemu. Puoškite likusiomis vyšniomis ir kokosų drožlėmis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)