Vegetariški kukuliai

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Vegetariški kukuliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės pupelių,
100 g svogūnų,
2 šaukštai miltų,
4 kiaušiniai,
1 stiklinė džiūvėsėlių,
druska,
pipirai,
aliejus (kepimui).
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išverdame pupeles, svogūnus sukapojame ir pakepiname šaukšte aliejaus, viską sumalame mėsmale. Įmušame 3 kiaušinius, suberiame miltus, pagardiname pipirais ir druska. Gerai išmaišome ir suformuojame graikinio dydžio kukulius. Paruoštus kukuliukus pavilgome išplaktame kiaušinyje, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Patiekiame su daržovėmis ar mėgstamu padažu. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Nijolė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
D.
2019-12-25 10:02
turbut balandžio pirmosios kukuliai su kiaušiniais. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital