Vegetariška šviežių daržovių Polenta

AUTORIUS:
Čiop Čiop kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Vegetariška šviežių daržovių Polenta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g kukurūzų kruopų
600 ml daržovių sultinio
40 g sviesto
150 ml balto sauso vyno (alkoholio nevartojantys žmonės vyną gali pakeisti daržovių sultiniu sumaišytu su šaukštu citrinos sulčių)
Pusė baltojo svogūno
3 skiltelės česnako
30 g kietojo sūrio
Šaukštas smulkinto šviežio raudonėlio ar mairūno
2 nedideli pomidorai
100 g šviežių šparaginių pupelių
100 g šviežių žaliųjų žirnelių
Žiupsnelis druskos ir pipirų
Šlakelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinti svogūną ir pakepinti ant alyvuogių aliejaus dugne katilo, kuriame bus verdamos kukurūzų kruopos. Suberti kukurūzų kruopas ir kapotą česnaką, pakepinti kartu su svogūnu. Kukurūzams apkepus, supilti daržovių sultinį bei vyną. Kol polenta verda, karštu vandeniu nuplikyti šparagines pupeles. Kai polenta būna beveik baigta, norimo dydžio gabaliukais susmulkinti daržoves ir pakepti jas keptuvėje ant alyvuogių aliejaus. Polentą sudėti į keptuvę su kepančiomis daržovėmis. Dėti sviestą, žoleles, sūrį, įberti druskos bei pipirų. Gerai išmaišyti, išjungti ugnį ir uždengus palikti keletui minučių. Skanaus! Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu:www.ciopciop.lt
AUTORIUS: Čiop Čiop kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital