Vėdarai su šviežiomis bulvėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vėdarai su šviežiomis bulvėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo bulvių (šviežių)
500 gramų kiaulienos faršo
300 mililitrų pieno
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
šiek tiek kiaulių žarnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves ir morkas sutarkuoti smulkia tarka, įdėti faršą, užvirinti pieną ir sudėti į tarkius.
2.
Kiaulių žarnas perplauti vandeniu, vieną gali užsukti dantų krapštuku, tarkius supilti į pusę žarnos ir galą užsukti.
3.
Žarnas sudėti į kepimo formą, išteptą sviestu ir kepti 170 C laipsnių orkaitėje apie 10 minučių. Tada žarnas subadyti ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Adelė
2017-07-12 16:14
Super idėja gaminti vėdarus su faršu, niekada nebuvau taip darius, skanu ir sotu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital