Vasaros tortelini

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Vasaros tortelini
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 –1,5 šaukštelio sutarkuotos citrinos žievelės
3 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštelis Dijon garstyčių
1/2 šaukštelio cukraus
1/4 šaukštelio druskos
1 skiltelė česnako, susmulkinta
500 g šaldytų sūrio tortelini makaronų
450 g šparagų daigų (apie 16 daigų), supjaustytų 2,5 cm gabaliukais ir perpjautų išilgai (Šparagai)
2 šaukštai alyvų aliejaus
1 didelė saldžioji geltona paprika, supjaustyta
1/2 puodelio sutarkuoto Parmesan sūrio
4 svogūnai, supjaustyti
1/4 puodelio susmulkintų žemės riešutų
5 vidutinio dydžio raudonos ar geltonos paprikos, padalintos pusiau ir išvalytos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į uždengiama indą sudėkite citrinos žievelę ir sultis, garstyčias, cukrų, druską ir česnaką. Uždenkite ir gerai suplakite. Padėti į šaldytuvą 2-24 valandoms.
Virkite tortelini dideliame puode pagal ant pakuotės parašytus nurodymus, įdėkite šparagus į puodą likus 5 minutėms iki pabaigos; nusunkite. Perplaukite tortelini ir šparagus šaltu vandeniu; vėl nusausinkite.
Gerai išmaišykite tortelini-šparagų mišinį su alyvų aliejumi dideliame dubenyje. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 2-24 valandoms. Sudėkite supjaustytą papriką, sūrį, svogūnus, riešutus ir paprikos puseles į uždaromus maišelius.
Pervežkite visus komponentus šaldiklyje. Patiekdami, sumaišykite supjaustytą papriką, sūrį, svogūnus, riešutus su tortelini-šparagų mišiniu. Suplakite užpilą; juo užpilkite viską, išmaišykite. Šaukštu užpildykite mišiniu paprikos puseles. 10 porcijų.
AUTORIUS: Ramunė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital