Varškinės tešlos pyragas su brokoliais ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškinės tešlos pyragas su brokoliais ir sūriu
Autorius apie receptą: Naudojau 20 centimetrų kepimo formą. Įdarui daržoves galite pasirinkti kokias jūs mėgstate, kiekvienas gali šį pyragą išsikepti pagal savo skonį. Naudojau 20 centimetrų kepimo formą. Įdarui daržoves galite pasirinkti kokias jūs mėgstate, kiekvienas gali šį pyragą išsikepti pagal savo skonį. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
100 gramų varškės
90 gramų miltų
25 gramai sviesto
šiek tiek druskos
Įdarui:
250 gramų brokolių
100 gramų dešros
70 mililitrų pieno
60 gramų mocarela sūrio
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sūrio
0.5 vieneto raudonosios paprikos
0.5 vieneto svogūnų
1 skiltelė česnako
1 šaukštas aliejaus
šiek tiek raudonėlio
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš varškės, sviesto, druskos ir miltų užminkyti tešlą, suvynioti ją į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 minučių.
2.
Įdarui brokolį supjaustyti mažais žiedynais ir apvirti pasūdytam vandenyje 2 - 3 minutes. Išėmus padėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų nereikalinga drėgmė. Papriką, svogūną, česnaką supjaustyti ir trumpai apkepti keptuvėje, dešrą supjaustyti smulkiai, mocarelą ir sūrį sutarkuoti burokine tarka. Kiaušinį išplakti su pienu, įberti prieskonius, raudonėlį ir įmaišyti abu sūrius.
3.
Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi, ir dugną, ir kraštus ištepti aliejumi, truputį pabarstyti miltais. Stalą pabarstyti miltais, iškočioti iš tešlos apskritimą, didesnį už formą, kad liktų 3,5 centrimetrų aukščio kraštai. Sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti paruoštą įdarą: pakepintą papriką su svogūnu ir česnaku, dešrytę, brokolių žiedynus ir užpilti kiaušinio-sūrių plakiniu.
4.
Kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 25 - 30 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital