Varškės tortukas

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Varškės tortukas
Varškės tortukas
Varškės tortukas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų varškės
300 gramų miltų
250 gramų cukraus
250 gramų jogurto
6 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto
100 gramų balto šokolado
3 šaukšteliai želatinos
1 šaukštelis kepimo miltelių
3 lašai maistinių dažų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirmiausia kepama biskvitą: 3 kiaušinius išplakame su cukrumi iki purios masės, dedame ištirpdytą sviestą ir vėl plakame.
2.
Sudedame miltus, kepimo miltelius. Išplakame.
3.
Kepame 180C temperatūros orkaitėje, 20 - 25 minutes.
4.
Varškę, 3 kiaušinius, jogurtą, cukrų išplakame.
5.
Pilame jogurto mase ant jau iškepusio ir pravėsusio biskvito.
6.
Kepame 150 C temperatūros orkaitėje 15 minučių.
7.
Pasigaminame glajų: ištirpiname šokolado ir želatinos mišinį. Įdedame norimos spalvos maistinių dažų.
8.
Iškepusi ir atvėsusį tortą apliejame glajumi.
9.
Tortą galite papuošti, kaip tik norite.
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital