Varškės tortas su uogomis

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Varškės tortas su uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g varškės, liesos
200 g natūralaus jogurto, lieso
50 g cukraus
100 g mėlynių arba šilauogių
100 g braškių
2 šaukštų Želatinos
1 apelsino sulčių ir tarkuotos žievelės
180 g  meduolių 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Meduolius sutrupinkite. Varškę kartu su cukrumi, apelsino sultimis ir jogurtu suplakite plaktuvu.
Želatiną išbrinkinkite pusėje stiklinės šalto vandens ir ištirpinkite garų vonelėje (tik neužvirkite), praaušusią, supilkite į varškės kremą ir gerai išmaišykite.
Į kekso formą, silikoninę arba paprastą, išklotą maistine plėvele (bus lengviau išimti) suberkite pusę uogų, tada pilkite kremą, dėkite pusę meduolių, vėl uogas, kremą ir meduolius. Nakčiai formą dėkite į šaldytuvą.
Prieš tiekdami išverskite tortą į pailgą lėkštę ir papuoškite apelsino žievelėmis, uogomis.

 

AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital