Varškės tortas su braškėmis

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Varškės tortas su braškėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 pakeliai plombyro skonio varškės (galite naudoti ir paprastą varškę ir maskarponės sūrį)
1 pakelis želatinos
500 g braškių
200 ml jogurto
2 pakeliai sausainių
100 g margarino arba sviesto
2 valgomi šaukštai brendžio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius susmulkinti sumaišyti su ištirpintu sviestu ir brendžiu ir gauta mase iškloti torto formos dugną. Dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Varškę išsukti su jogurtu (jei naudosite paprastą varškę įdėkite cukraus pagal skonį), sudėti pusę braškių supjaustytų į keturias dalis ir pilti ištirpintą želatiną, pastoviai maišant. Kai varškės masė pradės stingti, sukrėsti ją ant ataušusio torto pagrindo. Torto viršų papuošti likusiomis braškėmis. Kai viršutinis sluoksnis sustings, galite dar pilti želė sluoksnį. Žiemos metu į varškę dedu trintas šaldytas braškes su cukrumi. O šviežias naudoju tik papuošimui.
AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital