Varškės spurgos

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
50 gramų cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Jeigu varškė naminė tuomet pertrinam ją per sietelį. Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais, supilti kiaušinių masę bei sudėti varškę, druską, viską išmaišyti. Aliejų gerai įkaitiname. Iš tešlos formuojame vienodo dydžio rutuliukus (šlapiomis rankomis, kad neliptu tešla) ir kepame dideliame aliejaus kiekį iki auksinės spalvos. Atvėsintas spurgas apibarstome cukraus pudrą.

Skanaus.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital