Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g varškės
200 g margarino VILNIUS kepiniams
250 g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
100 g rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinkite margariną ir gerai išmaišykite su varške. Supilkite miltus, kepimo miltelius ir išminkykite tešlą. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite maždaug 5 mm storio ritinėlius ir supjaustykite griežinėliais. Apvoliokite cukruje ir dėkite į riebalais išteptą kepimo skardą. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, 20-25 min.
Kepiau siuos sasainiukus, ka galiu pasakyti.. Puikus!! Labai greitai paruosiami, o kas svarbiausia, gali suzaisti su idaru. As dariau ivairiai: ir su suriu, su cinamonu ir cukrum, su obuolio skiltele pabarstyta cukrumi ir cinamonu, su desrele, su kumpiu ir t.t. Patariu pabandyti, labai greitiai ir smagiai gaminasi, tik negailekite laiko ir iskociokite tesla pakol nesimatys varskes.
ATSAKYTI