Varškės rageliai su džemu

AUTORIUS:
Brigita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Varškės rageliai su džemu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g varškės
100 ml pieno
50 g cukraus
1 kiaušinis
druska
vanilinis cukrus
250 - 300 g miltų
1 šaukštelis sausų mielių
200 g džemo
1 šaukštas margarino VILNIUS kepiniams
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pienas sumaišomas su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi ir varške. Baltymai atskiriami nuo trynių ir išplakami. Jie įmaišomi į varškės masę, o tryniai bus aptepimui. Miltai sumaišomi su mielėmis ir įmaišomi į varškės masę. Kai tešla atlimpa nuo kraštų pilamas ištirpintas margarinas ir minkoma į kamuolį. Tešla uždengiama ir paliekama padvigubėti šiltoje vietoje. Pakilusi tešla padalinama į tris dalis, kurių kiekviena iškočiojama į apskritimą. Kiekvienas apskritimas dar padalinamas į trikampius. Ant kiekvieno trikampio platesniojo krašto dedama džemo ir susukama link kampo. O tada galai sujungiami. Rageliai dedami į kepimo formą išteptą margarinu ir aptepami kiaušinio plakiniu. Kepama 220 C laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.
AUTORIUS: Brigita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
diana
2011-08-21 13:28
jusu recepte parasyta kad skarda reikia istepti margarinu o jusu foto matosi kad kepimo forma isklota speceliu popieriumi tai kaip geriau :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital