Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
275 g margarino VILNIUS kepiniams
325 g cukraus
250 ml pieno
250 g miltų
7 kiaušinių
1 pakelio vanilinio cukraus
500 g varškės
1 šaukštelio kepimo miltelių
1 citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus miltus, cukrų (125 g), ištirpintą margariną (125 g), 1 kiaušinį, kepimo miltelius ir pusę vanilinio cukraus sudėti į dubenį ir minkyti tešlą.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi. Tuomet tešla išklojame kepimo formą, atkartodami kepimo skardos formą.
500g varškės, 6 kiaušinius, likusį vanilinį cukrų ir citrinos sultis išplakame su mikseriu. Į gautą masę įmaišome pieną ir likusį margariną.
Varškės masę supilame į paruoštą ir tešla išklotą kepimo formą.
Kepame varškės pyragą 170 laipsnių orkaitėje 40 minučių, po to sumažinkite temperatūrą iki 150 C ir kepkite dar bent 40 minučių.
Skanaus :)