Varškės pyragas

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Varškės pyragas
Varškės pyragas
Varškės pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 šaukštai krakmolo
150 gramų grietinės
500 gramų varškės
200 gramų sviesto
2 stiklinės cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
4 vienetai kiaušinių
2 stiklinės miltų
1 saujelė razinų (ar kiti džiovinti vaisiai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ištirpinti sviestą, šiek tiek ataušinti.
Atskirai išsukti vieną kiaušinį su stikline cukraus, tuomet viską sudėti į ataušintą sviestą ir išsukti, kol aptirps cukrus.
Atskirai į dubenį įberti reikalingą kiekį miltų ir kepimo miltelius.
2.
Viską išmaišyti ir užpilti paruoštą sviestą su cukrumi ir kiaušiniu.
Tuomet viską gerai sumaišyti rankomis.
Tešlą padalinti į dvi dalis, sudėti į atskirus maišelius ir valandai įdėti į šaldymo kamerą.
3.
Ištrinti varškę, sudėti krakmolą, grietinę ir išmaišyti.
Atskirai suplakti 3 kiaušinius su stikline cukraus, po to juos supilti į varškės masę ir viską sumaišyti.
Galima dėti razinų, džiovintų vaisių.
4.
Pasiruošti pyragams skirtą kepimo skardą.
Vieną tešlos dalį sutarkuoti burokine tarka (bus pagrindas).
Ant pagrindo pilti varškės masę, po to likusią tešlos dalį užtarkuoti ant paviršiaus.
Kepkite apie valandą.
Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital