Varškės kremu įdarytos braškės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškės kremu įdarytos braškės
Varškės kremu įdarytos braškės
Varškės kremu įdarytos braškės
Autorius apie receptą: Burnoje tirpstantis varškės kremas ir saldžiarūgštė braškė į porą jungiasi visaip kaip tobulai! Būtinai būtinai išbandykite šį nuo stalo akimirksniu dingstantį, be Burnoje tirpstantis varškės kremas ir saldžiarūgštė braškė į porą jungiasi visaip kaip tobulai! Būtinai būtinai išbandykite šį nuo stalo akimirksniu dingstantį, be galo greitai pagaminamą ir labai vasarišką gardėsį. (...daugiau) Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
20 vienetų braškių (didelių arba 30 vidutinių)
Įdarui:
100 gramų varškės
40 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto (arba šaukštas cukraus/medaus ir šaukštas pieno/grietinėlės)
1 šlakelis vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Visus įdaro ingredientus sudėkite į virtuvinio kombaino indą ir sutrinkite iki vientisos kreminės konsistencijos (lai nelieka jokių gumuliukų). Jeigu neturite virtuvinio kombaino, tą patį galite padaryti rankiniu elektriniu trintuvu, kaip kad darau aš. Jeigu kremas gavosi skystesnis ir neramu, jog išbėgs iš uogų, neišsigąskite ir padėkite jį pusvalandžiui į šaldytuvą/šaldiklį - sustings.
2.
Tada aštriu peiliuku išpjaukite braškių viduriukus ir į ertmes šaukšteliu (galima ir konditeriniu švirkštu, bet aš paprastai patingiu) dėkite kremą.
3.
Galima valgyti iškart, bet man skaniausia bent pusvalandį palaikyti šaldytuve, kad viskas gerai atšaltų ir braškių bei kremo temperatūros susivienodintų. O tada jau laikykitės, nes tikrai be proto gardu :-)
4.
Jeigu norisi, galite dar papuošti riešutais, šokolado gabaliukais ar kuo tik širdis užsimano. Beje, kad braškės gražiai stovėtų lėkštėje, aš dar nupjaunu patį braškės smaigaliuką, jog jis paplokštėtų. Bet čia nebūtina, nes ir gulinčios ant šono jos labai skanios!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital