Varškės ir sausainių tortas "Velykaitis"

AUTORIUS:
salomeja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Varškės ir sausainių tortas "Velykaitis"
Varškės ir sausainių tortas "Velykaitis"
Varškės ir sausainių tortas "Velykaitis"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g sviesto
100 ml cukraus
500 g varškės
200 ml pieno
1 citrinos žievelė ir sultys
3 pakeliai sausainių gaidelis
300 g želatininių saldainiukų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su cukrumi.

Įmaišyti varškę, pieną, tarkuotą žievelę ir išspaustas sultis.

Sulaužyti sausainius, sumaišyti su želatininiais saldainiukais ir įmaišyti į varškės masę.

Apvalią formą iškloti maistine plėvele, sukrėsti visą masę, tolygiai sulyginti. Ir padėti į šaldytuvą 3 - 4 valandom.

Galima pagal savo fantaziją papuošti. Labai lengvas, drėgnas ir skanus tortas.

Skanaus!

AUTORIUS: salomeja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Inga
2012-12-05 14:14
Man mama jį gimtadieniams darydavo,kol vaikas buvau,dabar aš irgi ruošiuosi savo pipirui metukų proga padaryti tikrai labai skanu,paprasta paruošti ir netoks riebus kaip pirktiniai,kas dar nebandė tikrai patariu pasigaminti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital