Varškės ir rabarbarų pyragas

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Varškės ir rabarbarų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 sluoksnis:
100 g sviesto
1 kiaušinis
10 šaukštų „Extra“ miltų
5 šaukštai cukraus
1 šaukštelis sodos
2 sluoksnis:
0,5 kg varškės
1 stiklinė cukraus
4 kiaušiniai
100 g sviesto
Truputį vanilės
Rabarbarų - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę ikaitinti iki 180 laipsnių. Pirmam sluoksniui sviestą (kambario temperatūros), kiaušinius, cukrų išplakti, įmaišyti miltus (bet būtinai naudoti „Extra“ miltus) su soda (butinai soda, kad pyrago spalva būtų tamsesnė). Masę krėsti į riebalais pateptą skardą ir kepti apie 20-30 minučių.
Varškę, cukrų, kiaušinio trynius, sviestą (kambario temperatūros), vanilę išsukti (galima dar dėti razinų). Sukrėsti standžiai išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišyti. Krėsti ant iškepto pirmojo sluoksnio, pabarstyti pjaustytais rabarbarais (arba vietoje rabarbarų galima rupiai užtarkuoti obuolių) ir dar kepti apie 30-40 min. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Danutė
2020-06-27 07:07
Dėkui, kad dalinatės. Puikus receptas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital