Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g varškės
150 g cukraus
125 ml pieno
0,5 puodelio aliejaus
3 kiaušiniai
1 pakelis vanilinio pudingo
razinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę permalti, sudėti cukrų, supilti aliejų, pieną, pudingo miltelius, kiaušinio trynius ir viską gerai išmaišyti.
Atskirai išplakti baltymus, atsargiai sudėti į varškės masę, razinas apvolioti miltuose ir sudėti į varškės masę, viską išmaišyti ir supilti į formą, kepti 180 C temperatūroj, kol gražiai apskrus.
Tokia proga norėjosi neeilinio apkepo, dėl to masę supilsčiau į keksiukų formeles (beja pliusas tas, kad greičiau iškepė)
Valgėme su grietine ir bruknių uogiene.